Információk

Elérhetőség
Szállítás
Fizetés
Kedvezmény
Kapcsolatfelvétel
Elérhetőség
Cégnév / Név:
Vajda Ferenc (e.v.)
Cím:
Pest, 2241 Sülysáp, Állomás utca 17
Telefon:
+36302462841
Áruház neve:
babagalaxis.hu
Adószám:
57665777-1-33
Nyilvántartási szám:
56313219
Nyilvántartásba vétel dátuma:
2021.09.02
Bankszámlaszám:
11773425-02733263
Kapcsolattartó neve:
Vajda Ferenc
Kapcsolattartó telefonszáma:
+36302462841
Kapcsolattartó e-mail címe:
kapcsolat [kukac] babagalaxis.hu
A minimum rendelés összege:
Bruttó 5 000 Ft
Szállítás
Babagalaxis futár
Babagalaxis futár
Ezen szállítási mód választása esetén, mi visszük ki önökhöz a csomagot.
A szállítást saját gépjárművel oldjuk meg. Ha mi le vagyunk terhelve, akkor más futárszolgálatnak adjuk át a csomagot, de az ár változatlan marad.
Megrendelés végösszeg
Szállítási költség
0  Ft
14 999  Ft
1 500 Ft
15 000  Ft
-
ingyenes
Foxpost csomagautomaták
foxpost_hu_api2_automata
A FOXPOST egy egyszerű, rugalmas, érintkezésmentes és környezettudatos csomagátvételi és -küldési mód. Ha megrendelésed bármely FOXPOST csomagautomata egyikébe kéred, nem kell egész nap a futárra várnod. Az országos, folyamatosan bővülő csomagautomata-hálózat automatái könnyen hozzáférhetőek az ország számos pontján, hol beltérben, hol kültéren, és reggeltől estig elérhetőek. Miután átadtuk a FOXPOST-nak a csomagot, ők 1 munkanap alatt kiszállítják az automatába, majd sms-ben küldenek egy értesítőt és egy egyedi kódot, mellyel 3 napig átveheted. Fontos: az automatáknál csak bankkártyával tudsz fizetni. Csomagodat 14 napon belül a webshop kondíciói szerint visszaküldheted. Ezt bármelyik FOXPOST automatánál egyszerűen megteheted az egyedi csomagátvételi kód újbóli megadásával. Az automaták listáját és további információt itt találsz.
Megrendelés végösszeg
Szállítási költség
0  Ft
19 999  Ft
1 790 Ft
20 000  Ft
-
ingyenes
Fizetés
Utánvét
Bankkártyás fizetés
Az OTP Mobil Kft. által fejlesztett és üzemeltet SimplePay online bankkártya-elfogadást és azonnali fizetési megoldásokat biztosít. Ezen fizetési mód használatával, gyorsan és olcsóbban vásárolhat. Válassza a Simple Pay egyszerű és gyors fizetési módját, és felejtse el a készpénz kiszámolását! A fizetési mód választása esetén, nem terheljük utánvét kezelési költséggel a vásárlását!.
simplepay_hu_v2
Kedvezmény

Most 10x hűségpontot adunk

Megjutalmazzuk hűséged! 2022. szeptember 13. és 30. között a megszokotthoz képest 10-szer több hűségpontot írunk jóvá neked a vásárlásaid után!


A Babagalaxis.hu oldalán mindig hűségpontokat gyűjthetsz, ha vásárolsz! Hogy működik*? Nagyon egyszerűen! Mikor regisztrált vásárlóként vásárolsz a Babagalaxis.hu oldalon, automatikusan hűségpontokat írunk jóvá. Az így összegyűjtött pontokat felhasználhatod kedved szerint a következő vásárlásaidnál.

 

10x hűségpont akció


Szeptember 13. és 30. között minden vásárlást követően a termék ára után 10% hűségpontot írunk jóvá Neked, azaz minden vásárlásod 10%-át. Az így összegyűjtött pontjaidat részben, vagy akár egyben is levásárolhatod. 1 db hűségpont 1 forintnak felel meg. Hűségpontjaid nem járnak le, így az év 360 napján lehetőséged van felhasználni. 

Hűségpontokat regisztrált vásárlóként tudsz gyűjteni, ezért ha még nem regisztráltál, akkor kattints a "REGISZTRÁCIÓ" gombra. Belépés után azt is ellenőrizheted, aktuálisan hány hűségponttal rendelkezel. 

*Felhasználási feltételek:

  • Kizárólag regisztrált felhasználóink vehetik igénybe.

  • A hűségpontok csak a Babagalaxis.hu webáruházban történő vásárláskor gyűlnek, és kizárólag online lehet felhasználni őket.

  • A pontok teljesített rendelések és átvétel során lépnek életbe.

  • A hűségpontok nem válthatóak készpénzre.

  • Összegyűjtött pontjaidat nem ruházhatod át másra.

  • Lemondott, ki nem fizetett vagy át nem vett rendelésért nem jár pont.

  • A szállítási költséget nem számítjuk pontalapként.

  • Akciós termékeink után nem számolunk hűségpontot.

Kapcsolatfelvétel
Név
E-mail cím
Telefonszám
Tárgy
Üzenet